keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

✧ Päivitysten aika ✧

Vieläkin tekee mieli jotenkin muuttaa tämän blogin ulkoasua mutta ehkä jätän sen vähän myöhempään. Laneilta on jo siis kotiuduttu ja viimeisenä yönä kävi hauskasti kun ukkonen vei netin. Kyllä, lanitettiin siinä sitten ilman nettiä. Hauskaa kuitenkin oli.

Mitähän muuta.. Olen aika ylpeä saamastani featuredista Studio Ghibli fanien facebook sivulla! Tuo on siis pikkuinen Mei paperchild Totorosta jonka piirsin pikkusiskolleni. Jättäkää kynsieni puute huomiotta. Olen taas aloittanut kynsien pureskelun. *cough* Tekee melkein piirtää mokomia lisää. Tosin eri sarjoista. Tarvitsisin vaan kunnollista paperia ja lisää Faber-Castellin puuvärejä.

Grumpy Mei feat. friends

Tein tänään ihan mielettömän hyvää kalakeittoa. Yllätin itsenikin! Elämäni ensimmäinen kerta kun keitin kalakeittoa. Isän sietää olla musta nyt ylpee. On kyllä muutenkin alkanut tehä mieli opetella kokkaamaan vähän monipuolisemmin kuin ainaiset spagetit ja lohkoperunat kastikkeineen. 


Ootan kans innolla ensivuotta koska alkuvuodesta tulee Tales of Symphonia Unisonant Pack tänne myös! Tätä on jo odotetukin. ♥ Pakko yrittää saada editio jossa tulee mukana taidekirja, figuurit ja muu oheismateriaali. 



Tässä myös jotain muuta mihin en malta odottaa saavani kätösiäni. Alterin ihana ihana 1/8 Zelos Wilder figuuri. Ahh, jo väritön prototyyppi on niin kaunis. En malta että saan nähdä tuollaisen väreissä. Tämäkin on ehdoton pakkohankinta fanin hyllyyn. En tosin tiedä vielä mitä tuollainen maksaa.. Ehe.. Ehehehe.. Pitää säästää veronpalautuksista. 


Ja tähän onkin hyvä päättää tämän päivän blogimerkintä ! Kiitos ja kumarrus

1 kommentti:

  1. Minusta hinta ei ole lainkaan hullumpi. Olen nähnyt kalliimpiakin. Tuosta olisin helposti valmis maksamaan enemmänkin rehellinen ollakseni~! Mutta kiitos infosta. Toivon todella että saan tuollaisen. Augh.. Kaikki Tales of Festival merchit tälle vuodelle himottaa liikaa..

    VastaaPoista