tiistai 13. elokuuta 2013

✧ Life isn't over just yet, you know ✧

On kyllä pakko ihan rehellisesti myöntää että tässä tänään nettiä selaillessani ja muutamiin aihetta käsitteleviin alle 18 vuotta täyttäneiden blogipostauksiin ja facebook-ryhmiin perehtyessäni mieleen ei nouse kuin yksi kysymys; Miksi?

Okei, aloitan alusta. Eli siis tämä otakukulttia kuohuttanut kohu on saanut alkunsa siitä, että tehdään kokeilumielessä yksi contapahtuma joka tulee olemaan täysin K-18 tapahtuma. Tapahtuma on täysi kokeilu. K-O-K-E-I-L-U. Voi olla, että se toimii, tai sitten se ei toimi. En tarkkaan tiedä mistä tämä kokeilu on saanut alkunsa, mutta oma teoriani olisi se, että ikäraja vaikuttaisi lähinnä tiettyjen conpaneelien sisältöön ja ehkä jopa tarjoiltaviin tuotteisiin ja elintarvikkeisiin. En siitä sitten tiedä sen enempää, mutta olen melko varma, että tällä halutaan rohkaista entistä vanhempiakin otakuja tulemaan esiin koloistaan ja hilautumaan conpaikalle.

Tämä kuitenkin ilmeisesti jakaa mielipiteet. Olen nimittäin nähnyt nuoria jotka ottavat asian hyvin, sanovat jopa että vanhempi kansa ansaitsee oman tapahtumansa. Siitäkin huolimatta on myös tämä lahko jonka elämä tuntuu olevan ohi, jos juuri tähän yhteen kyseiseen kokeilutapahtumaan EI pääse.
Haluan tässä välissä sanoa aivan rehellisen mielipiteeni; CALM THE FUCK DOWN. Kiitos.

Itse en katso itseäni nuorempia alaspäin. Ikä ON todellakin vain numero ja tunnen sekä alaikäisiä ETTÄ aikuisia jotka ovat todella lapsellisia. Mutta tunnen myös alaikäisiä jotka ovat itseäni kypsempiä. Tällä kokeilulla ei ole haluttu loukata yhtään ketään eikä ole tarkoitettu sitä, että olisitte jotenkin harrastajina huonompia "aikuisiin" verrattuna. Jos sen kuitenkin haluatte itse niin ajatella ja ottaa siitä herneen nenukkaan argumentilla "OLEN IHAN YHTÄ AIKUINEN JA KYPSÄ KUIN 20-VUOTIAAT!", niin näyttäkää se sitten edes käytöksellänne. Älkää rantatko asiasta blogeissanne, älkää perustako yhteisöjä vaan RAUHOITTUKAA ja ajatelkaa.

Contapahtumia on Suomessa TODELLA paljon. Rajoittaako se tosiaan elämäänne niin tajuttoman paljon jos yksi, huom. YKSI, niistä tulisi olemaan aikuisille suunnattu? Enpä usko. Kavereita voi tavata aivan missä vain, cosplayn EI tarvitse rajoittua pelkästään contapahtumiin ja voitte ostella animesälää ihan koska tahansa internetin ihmeellisestä maailmasta.

My work here is done. Kiitos ja kumarrus.

5 kommenttia:

 1. Itsehän olen sitä mieltä että koska yaoi-, yuri- ja hentai-materiaalia on aina ikärajoista piittaamatta ollut coneissa myynnissä, sitä on siellä edelleen :D Ehkäpä siellä nyt ihan näytetään hentaita tai jotain *Chuckle* Mutta tuota mieltä minäkin olen. Ei nyt yhtä kokeilua tarvi ottaa henkilökohtaisena loukkauksena. Naurettavaa käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.
   Ai xD En ole coneissa ihmeemmin ollut niin en tiennytkään tuosta, haha

   Poista
  2. No nyt tiedät. Ne sun pitäis kans kokea. Sinne vähän kuule SnK-cosseissa ;D

   Poista
  3. Pitää pistää harkintaa ensvuodelle :D
   Tähä asti internetin mystine maailma on tarjonnu mulle kaiken tarpeellisen, lol xD

   Poista
 2. Joo, luin tosta k18 talviconista juttua jo aiemmin jostakin toisesta blogista ja mua lähinnä naurattaa toi kauhea argumentointi asiasta.
  Onhan se tietenkin harmi niille ketkä on cosseja alkanut jo tekemään, mutta voihan niitä käyttää sitten seuraavassa conissa.
  Epäilen, että tuo jää ihan vain yhden kerran kokeiluksi, kun coneissa yleisesti on todella paljon nuoria, alle 18-vuotiaita kävijöitä, mutta mielestäni tuo on kuitenkin rohkea ja varsin hyvä veto.

  Mietin myös, että kerta se on k18, onkohan siellä yaoi mangaa myynnissä. Ererin doujins ;o

  VastaaPoista